Oppompbare boogtenten

Triage tent

Oppompbare Karsten Tent

De Triage Tenten van Tent World zijn binnen 10/15 minuten opgezet door de oppompbare slangen. Onmisbaar in tijden van crisis.
Spoedeisende hulp
In de Triage Tent kunnen alle patiënten worden opgevangen, die binnenkomen voor de (spoedeisende) hulp. In deze tent worden de patiënten beoordeeld op hun klachten en vervolgens beslissen de artsen hoe zij het snelste geholpen kunnen worden. Meerdere ziekenhuizen in Nederland maken al gebruik van deze toepassing.
Quarantaine tent
Ook kan de Triage Tent worden gebruikt als quarantaine tent om hiermee meer ruimte te creëren voor de IC afdeling. Meerdere ziekenhuizen in Nederland maken al gebruik van deze toepassing.
Over de boogtent
De boogtenten van Karsten Tenten zijn al jarenlang een begrip. Het frame van deze tenten bestaat voor het grootste deel uit oppompbare slangen met een synthetische binnenslang en een polyester bescherming, die aan de hoogste eisen voldoen. Met behulp van een compressor of met flessen perslucht is de tent binnen tien tot vijftien minuten bedrijfsklaar. De boogtent is eenvoudig op te zetten en te vervoeren. 'Leeg' is de tent een compact geheel.
De polyester Quarantaine boogtent is standaard zeer lichtdoorlatend en maakt het werken in de tent prettig.  Het doek is in meerdere maten verkrijgbaar.

4.615,00

Triage tent

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Bedrukbaar Bedrukbaar
  Brandvertragend Brandvertragend
  Duurzaam Duurzaam
  Lichtdoorlatend Lichtdoorlatend
  Lichtgewicht Lichtgewicht
  Waterdicht Waterdicht