Tent op maat

Naast onze standaard tenten kunt u bij Tent World Unlimited ook een tent op maat bestellen. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een tent, die voldoet aan uw wensen en eisen. Door de nauwe samenwerking met het atelier van Karsten Tent World B.V. zijn wij in staat om tenten op maat te leveren tegen interessante prijzen. Voor sommige aanpassingen geldt een minimale afname hoeveelheid, andere kunnen per stuk vervaardigd worden.

Mogelijke aanpassingen aan uw tent op maat

Bij een tent op maat kunt u kiezen uit verschillende opties. Zo kunt u zelf aangeven wat voor soort ‘deur’ u wilt en kunt u, in beperkte mate, variëren in kleur. Bovendien is het mogelijk onze tenten, parasols en schermen op maat te voorzien van een opdruk, zoals een bedrijfslogo of tekst. Neem gerust contact met ons op, wij vertellen graag over de mogelijkheden met betrekking tot het bestellen van een tent op maat. Buiten onze eigen Karsten producten, kunnen wij ook andere merken aanbieden. Wij hebben goede afspraken met diverse tenten leveranciers.

Optionele deuren

Standaard worden de Karsten 5-seconden tenten met een “A-deur” geleverd. Alleen het type 300.5S en 350.5S worden standaard met een “M-deur” uitgevoerd.


A-DEUR

D-DEUR

M-DEUR

EXTRA IN-/UITGANG

EXTRA IN-/UITGANG

Optionele kleurstellingen

Standaard worden de Karsten 5-seconden tenten in de kleurcombinatie wit/geel geleverd. Op verzoek kan de gele kleur vervangen worden door een andere kleur. Mits deze kleur beschikbaar is.


BLAUW

ROOD

GROEN

WIT

GRIJS

Diverse opties

Karsten 5-seconden tenten kunnen worden uitgevoerd met een aantal standaard opties. Indien de gewenste aanpassing er niet tussen staat, raden wij u aan om contact met ons opnemen. Wellicht hebben we een pasklare oplossing.


EXTRA KABEL

VENTILATIEROOSTER

FOLIERAAM

REFLECTIESTREEP

Opdruk

Het is mogelijk om de Karsten producten te voorzien van een opdruk. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een tekst zijn.