Over ons

Tent World Unlimited is de specialist op het gebied van werk- & calamiteitententen en vele aanverwante producten. Wij leveren een groots assortiment. Van de goedkoopste sneltent tot de meest hoogwaardige producten die u zich kunt wensen. En naast ons standaard assortiment zijn wij ook in staat om producten op maat te leveren. Voor ieders wat wils dus.

Missie

Tent World Unlimited levert snel- en makkelijk op te zetten werk- en calamiteitententen om werkzaamheden in de buitenlucht onafhankelijk van de weersinvloeden te kunnen blijven uitvoeren. Daarnaast bieden deze producten privacy tijdens het werken en de mogelijkheid om een boodschap of logo te communiceren. Als onderdeel van Karsten Tenten B.V. is Tent World Unlimited distributeur van de werk- en calamiteiten tenten van dit Nederlandse familiebedrijf dat sinds 1974 kwaliteitstenten produceert. Naast een uitgebreid assortiment standaard werk- en calamiteitententen heeft Tent World Unlimited de beschikking over een groot productieatelier waardoor op zeer korte termijn specifieke wensen kunnen worden vertaald in een persoonlijke tentoplossing. Al jarenlang is Tent World Unlimited de partner voor nationale en internationale groothandels en professionals. Door een betrouwbare kwaliteit en snelle levering van op maat vervaardigde tenten kunnen wij inspelen op vragen van klanten en hulpverleners in het werkveld. De eigen productie mogelijkheden maken het daarnaast mogelijk de tenten te repareren en langere tijd duurzaam inzetbaar te houden. Tent World Unlimited kiest voor lokale productie en werkgelegenheid in Nederland waardoor wij keer op keer de beste tenten kunnen maken.

Wij leveren aan zowel groothandels, detaillisten als eindgebruikers. Indien u een tussenhandelaar bent kunt u contact met ons opnemen voor de inkoopprijzen van onze artikelen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en daarom leveren wij al onze producten tegen eerlijke prijzen.
 

Offerte aanvragen

Vraag online direct uw offerte op maat aan. Wanneer u het formulier hebt ingevuld dan sturen wij u zo snel mogelijk een op uw wensen en eisen afgestemde offerte.