Over ons

Tent World Unlimited is dé specialist op het gebied van werk- & calamiteitententen en vele aanverwante producten. Wij leveren een uitgebreid assortiment. Van de goedkoopste sneltent tot de meest hoogwaardige producten, die u zich kunt wensen. Naast ons standaard assortiment kunnen wij ook producten op maat aanbieden. Voor een ieder wat wils.

Missie

Tent World Unlimited levert snel en makkelijk op te zetten werk- en calamiteitententen om werkzaamheden in de buitenlucht onafhankelijk van de weersinvloeden te kunnen blijven uitvoeren. Daarnaast bieden deze producten privacy tijdens het werken. Wij bieden ook de mogelijkheid om een boodschap of logo op het artikel te drukken.

Als onderdeel van Karsten Tent World B.V. is Tent World Unlimited distributeur van de werk- en calamiteiten tenten van dit Nederlandse familiebedrijf dat sinds 1974 kwaliteitstenten produceert. Tent World Unlimited heeft beschikking over een groot productie atelier, waardoor specifieke klant wensen vertaald kunnen worden in persoonlijke tentoplossingen. Buiten ons standaard assortiment werk- en calamiteitententen, kunnen wij u dus ook maatwerk aanbieden.

Al jarenlang is Tent World Unlimited partner voor nationale en internationale groothandels en professionals. Door een betrouwbare kwaliteit en snelle levering van op maat vervaardigde tenten, kunnen wij inspelen op vragen van klanten en hulpverleners in het werkveld. De eigen productiemogelijkheden maken het daarnaast mogelijk de tenten te repareren en langere tijd duurzaam inzetbaar te houden. Wij kiezen voor lokale productie en voor werkgelegenheid in Nederland, waardoor wij tenten van hoge kwaliteit kunnen maken.

Wij leveren aan zowel groothandels, detaillisten als eindgebruikers. Indien u een tussenhandelaar bent, kunt u contact met ons opnemen voor de inkoopprijzen van onze artikelen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en daarom leveren wij al onze producten tegen eerlijke prijzen.
 

Offerte aanvragen

Vraag online direct uw offerte op maat aan. Na ontvangst van uw ingevulde formulier sturen wij u zo snel mogelijk een op uw wensen en eisen afgestemde offerte toe.

Offerte aanvragen